Ασφάλιση  Οχήματος

Μία υποχρεωτική ασφάλιση, με αρκετά προνόμια σε οικονομικές λύσεις. Προσφέρουμε χαμηλά ασφάλιστρα για την προστασία της ευθύνης σε περίπτωση που προκαλέσετε σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε άλλο όχημα. Επιπλέον σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε προαιρετικά, καλύψεις για την ολοκληρωμένη ασφάλιση του οχήματος σας.

Δείτε τις Καλύψεις

Ασφάλιση  Κατοικίας

Αποτελεί μια ιδιαίτερα δυνατή οικονομική ενίσχυση για την περίπτωση που επέλθει κάποια καταστροφή. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει μέσα από μια γκάμα καλύψεων για όλους τους απρόβλεπτους κινδύνους αλλά και τις καθημερινές ζημιές που θα μπορούσαν να συμβούν στην κύρια ή στη δευτερεύουσα κατοικία σας.

Δείτε τις Καλύψεις

Ασφάλιση Ιδιωτικών Σκαφών Αναψυχής

Προστατέψτε το χόμπι σας με την ασφάλιση Σκαφών η οποία περιλαμβάνει την υποχρεωτική κάλυψη Αστικής Ευθύνης και Θαλάσσιας ρύπανσης και προαιρετικά το σώμα του σκάφους από παράγοντες όπως η κακοκαιρία και η μηχανική βλάβη.

επικοινωνήστε μαζί μας

Ταξιδιωτική  Ασφάλιση

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σας προστατεύει όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο. Για ό,τι και αν συμβεί υπάρχει ένα τηλεφωνικό κέντρο βοήθειας 24/7 που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας (από ξαφνική ασθένεια ή ατύχημα), θα πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας και επαναπατρισμού και πολλά ακόμα. Είναι μια σημαντική ασφάλιση που πρέπει να έχετε σε κάθε σας ταξίδι.

επικοινωνήστε μαζί μας

Ατομικά  και  ΟικογενειακάΠρογράμματα  Υγείας

Η ιδιωτική ασφάλιση Υγείας είναι ίσως η πιο σημαντική ασφάλιση που πρέπει κάποιος να έχει για τον εαυτό του και την οικογένεια του. Είναι ένα κόστος πολύ μικρό σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει την στιγμή που θα χρειαστεί να γίνει χρήση. Το κόστος νοσηλείας σε ιδιωτικά νοσοκομεία είναι αρκετά υψηλό και πολλές φορές απαγορευτικό για έναν ιδιώτη χωρίς την προστασία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και είναι σίγουρο ότι θα βρούμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει.

επικοινωνήστε μαζί μας
oys_gold

Ασφάλιση  Ζωής  &  Σύνταξης

Η ασφάλιση ζωής είναι σημαντική γιατί εξασφαλίζει προστασία για εσάς και την οικογένεια σας. Είναι ένας ισχυρός οικονομικός σύμμαχος σε μια δύσκολη στιγμή όπως ο θάνατος ή η ολική/μερική ανικανότητα για εργασία επιφέρει σημαντική απώλεια εσόδων και/ή πρόσθετα οικονομικά βάρη.

επικοινωνήστε μαζί μας